Senast uppdaterad 2017-01-05
Vår Facebooksida innehåller alltid den senaste informationen. Klicka här så kommer du dit.

2017-01-28 Nynningen

 

2015-04-10 Le Muhr, Trampstamp

2015-03-27 Abramis Brama, Magic Jove

2015-02 -27 Firandet fortsätter med Skylines in motion, Paralell och Trivia

2015-01-23 Dan Berglund
Dan Berglund gjorde en efterlängtad comeback 2007 med plattan "Såna som vi". Debutalbumet "En järnarbetares visor" 1975 är en legendarisk produkt från proggens högålder. Men den musik han skapar är starkt förankrad i den svenska trubadurtraditionen. CM Bellman och Evert Taube är starka inspirationskällor.
Dan var här i Borås och spelade hösten 2011 inför en entusiastisk publik. Senaste plattan "Allt är idioternas fel kom även den 2011. Titellåten är en pastisch på en av Bob Dylans kändaste låtar. Dan är enligt många vår främste vissångare som för CM Bellmans och Evert Taubes tradition framåt. 2014 fick han Skap:s stipendium till Evert Taubes minne.

2014-12-13 13 december gästas Rockborgen av The Resistance. Frontman och gitarrist är Jesper Strömblad, ursprungligen från In Flames där han spelade i 17 år från bandets start. Sångaren Marco Aro minns vi med belåtenhet från den spelning där han frontade Haunted.
Som förband ser vi As You Drown, ett death metal band som bildades i Borås vintern 2003/2004. De har släppt två studioalbum, "Reflection" (2009) och "Rat King" (2011).

2014-11-15 Looptroop Rockers Rockborgen presenterar stolt 15 november Looptroop Rockers. Västeråskvartetten släpper nytt album 30 okt "Naked Swedes".
Looptroop Rockers har verkat under två decennier och är utan tvekan en av de största inom svensk hip hop. Med över 14 album sinsemellan som grupp och soloartister har de turnerat över hela världen och spridit sin musik och sitt budskap.


2014-10-17 CMattias Hellberg tar sig ut på en turne i sommarsverige su

2014-10-04 Ebbot and The Indigo children tar sig ut på en turne i sommarsveri

2014-05-02 Crying day Care Choir tar sig ut på en turne i sommarsverige supportade av fransk/kanadensaren David Simard. Med rötter i Boråsbekanta Monde Yeux har Jack Elz byggt upp ett svenskt Americanaband, inte med bluesen och de mörka sidorna av det stora landet i väster utan mer av influenser från engelsk och fransk folk/populärkultur. Symtomatiskt är kanske att dom slagit sig ihop med en kandadensare, landet som delar Nordamerikas kultur, ändå så annorlunda. Med hiten July, med Where did John Lennon Go? och med de övriga låtarna som finns att avnjuta på Spotify har gruppen skrivit in sig i rockens feelgood historia för evigt.
David Simard som öppnar kvällen lever dels i Paris, dels i Montreal, Kanada. Singer/songwriter, låter lite som Tom Waits i Paris. Med en enastående samling musiker och akustiska instrument finns här potentialen till årets musikupplevelse. Missa inte den!

2014-03-28 Linda Pira &Stor tar sig ut på en turne i som

2014-03-07 Kristofer Åström tar sig ut på en tu

2014-02-22 Side Effects tar sig ut på en tur

I efterdyningarna av årskiftet med alla dessa summeringar av det gamla året, ett i mitt tycke tråkigt repeterande av det som varit så kommer också det nya och framtidsdoftande året. Men först kommer ett antal prisutdelningar typ P3-guld och Grammisutmärkelserna. I dessa utmärkelser finns även ett framtidstänk. Bla med dessa impulser jobbar Rockborgen just nu hårt på planering och bokning av en ny spännande vårsäsong.


Emmaboda 2010

Rockborgen presenterar 14 December Vånna Inget

 

Rockborgen presenterar 22 Febr Timo Räisänen

 

 

Rockborgen presenterar 15 dec Panda Da Panda
Ystad, länge känt som Sveriges deckarcentrum har nu även producerat en ny stjärna på Sveriges rockkarta. Thibo Girardon alias Panda da Panda släppte sin första singel våren 2011, nu kontrakterad
av Universal och har digitalt gett ut ytterligare tio låtar. Han bokas av samma bolag som Maskinen och rör sig i samma musikaliska kretsar som Familjen och Slagsmålsklubben, plus munspel. Panda da Panda har rönt stora framgångar på det svenska dansgolvet med kontras-ten mellan hans utlämnande texter och glättiga arrangemang, allt framfört på en urskånsk dialekt.

Riddarna 24 november på Rockborgen
Riddarna blir Rockborgens nästa konsertupplevelse denna höst 2012. Bandet med rötter på Gotland numera i Göteborg låter som ingenting man hört förr, men en association kommer på nått okänt
sätt fram ; Pere Ubu spelade som ingen brydde sig om 1975, kolla på spotify, visst här har vi tydliga inspirationskällor till dagens lite hårdare musik, omvägen över Bob Hund, referenserna finns redan i svensk media bla i GP, Johan Lindqvists recension:

"Riddarna, det från olika håll inflyttade Göteborgsbandet, följer upp sin starka debut med ytterligare en minst lika massiv skiva. Det är samma team som ligger bakom produktionen och visst lyckas man återigen få det att låta som ett ungt Pixies som röjer fram längs Linnégatan. Det är intensiv, fokuserad och skönt skrikig rockmusik som liksom Graveyard använder sig av valda delar ur rockhistorien men utan att bli nostalgiska. I stället visar Riddarna att rocken får nytt liv varje gång ett hungrigt band ger sig hän och bryter melodier ur sina instrument. Just nu gör Riddarna den mest vitala rockmusiken på svenska sedan Bob hund var valpar."

15/9

Rockborgens höststart, traditionellt rubricerad "School`s in" visade sig bli svårplanerad på grund av att medlemsbyten och sjukdom gjort att förbanden avverkats ett efter ett. Men nu har vi en slutlig uppställning.

Viggo har tagit sin ilskna kravallpop runt om i landet det senaste året, från riksfinalen i Musik Direkt till Festival Almedal på Gotland. Med både sound och utstrålning som hämtar mycket inspiration från det svängigaste 70-talet är förväntningarna höga på denna kvintett som avslutar kvällen den 15:e september.
Filiph Englund bjuder på blues och amerikansk folkmusik tolkat ur en yngre människas perspektiv. Vi bjuds både på munspel och förträffligt gitarrspel i traditionens anda.
Scream to Bermuda är nya Boråstalanger med ett pampigt arenarockljud som klingar 80-tal och Simple Minds.
Sist men inte minst Lina Sandberg som öppnar kvällen med ett akustiskt set.

9/9 Efter vårsäsongens sena avslutning med Kapten Röd har Rockborgens team haft ett skönt semesteruppehåll. Planeringen för hösten har dock pågått under sommaren och en smygstart drar igång på söndag med det årliga eventet Kulturarvsdagen. Allmänheten får tillgång till att titta in på vårt k-märkta hus, ta sig en fika och gå en gratis tipspromenad. I år är vissa av frågorna svårare i dessa smartfånens tidevarv.
På söndag 9/9 är det alltså öppet hus mellan 11 och 15. Överbliven utrustning finns till försäljning.2012 spelar Kapten Röd i Borås och en konsert i Rockborgens regi. Spelplatsen är Parkhallen och datumet är den femte juni. Det finns flera anledningar till reggaens renässans i Sverige. En är självklart Kapten Röd och hans musik som det senaste året spridit sig som en löpeld genom vårt avlånga land.

Hans meriter talar sitt tydliga språk; Årets artist och årets liveakt var priserna han kammade hem på årets P3 Guld-gala. Innan han startade sin solokarriär var han en av medlemmarna i Kingsfarm Guerilla som i undergroundkretsar fick fina vitsord. 2007 var året han slog igenom stort och alla som hade den minsta koll på svensk reggae hörde talas om den långa kaptenen från Göteborg. Låtar som "Du e la go", "Stjärnorna Finns här" och "Trasig" fick många att gunga på höfterna. Efter några år av tystnad (nåja) så kom 2011 det absoluta genombrottet i och med skivan "Fläcken Som Aldrig Går Bort". Det har varit svårt att undgå låtarna "Ju Mer Dom Spottar", "1.000.000 Nollor" och "Saknade Vänner".

Vi är väldigt stolta över att presentera denna konsert med en av Sveriges nu störst lysande stjärnor på artisthimlen. Låt denna kväll ha sin polarstjärna Kapten Röd.

17/5 Pop i Parken
Alice Boteus är den 22-åriga Göteborgaren som fick sitt uppsving med sitt band Alice B i och med singeln Vi har ingenstans att ta vägen. Lika flitigt spelad på P3 som jämförd med Håkan Hellström plockades bandet upp av EMI, som snabbt gav ut den självbetitlade debutskivan. Visst är jämförelsen inte helt oberättigad - Göteborgsromantiken, den goa dialekten och den dimmiga nattfilosofin är inslag som stämmer in väldigt väl på såväl Alice B som Hellström. Men Alice B är annorlunda. Det råder ett stilistiskt mörker över denna tämligen unga popakt. Det tar form i cyniska textrader som "Folk kommer alltid vilja köra över dig", de färglösa skivomslagen och en helt mörkklädd Alice på scen. Men trots detta svarta tema som Alice B lägger fram i sitt artisteri så verkar det även finnas ljus och hopp vardagsobservationerna, som i textraden "Vi har inte gjort allting för sista gången i den här staden.

En av kvällens övriga akter började sin karriär utomlands, nämligen i Argentina. Det var efter en resa till Sydamerika som de fyra färdkompanjonerna bestämde sig för att starta band tillsammans. Produkten av detta blev Crying Day Care Choir. Med medlemmar sprungna från bland annat Monde Yeux har kvartetten charmat i stort sett alla sommarromantiker med sitt singelsläpp July. Arrangemangen är sparsamma och fokus ligger vid harmoniska melodier framförda av ljuva och hoppfulla sångstämmor. Det är folkpop i sin allra renaste form där mysigt enbart är förnamnet, missa inte när Crying Day Care Choir sjunger in sommaren i Parkhallen den 17:e Maj.

Boa Constrictor är popbandet som troligtvis har haft lika många medlemmar i omlopp som de har låtar i repertoaren. Efter många om och men verkar bandet dock ha hittat sin permanenta sättning på sex personer. Med en fot i 60-tals pop och den andra i 90-talets indie har Boa Constrictor med Elin Redhages lena stämma fått gensvar världen över. Singelsläpp i USA genom Cloudberry Records, turnéstopp i Tyskland och svettiga dansgolv hemma i Sverige - framtiden ser onekligen ljus ut för Boa Constrictor.

Först ut denna kväll är kvintetten Miss Emporium. Detta relativt nystartade bandet har rötter i Borås. För drygt en månad sen släppte bandet sina första låtar på nätet, avverkade sin första spelning och fick sig ett samtal från Rockborgen. Med gitarrslingor som för tankarna till Hurricane Gilbert eller Carl Barats plockande och melodier som låter likt Cardigans kan det inte bli annat än svängig indiepop.

Labyrint.
Den 30/3 får Rockborgen besök av Hiphopkvartetten Labyrint.
Uppsalagänget har gjort musik i flera år, och slog igenom brett
under 2011 i med skivan "Labababa".
Den innehåller till exempel hitsinglarna "Kärleken" och "Tribulations",
Dessutom "Wärsta Viben" som gästas av Kapten Röd. Labyrints musik
beskrivs oftast som Hiphop men bandet drar nästan mer åt
Jamaica och reggae än den Amerikanska hiphop som vi hör
på P3. Jacco, Dajanko, Aki och Sai heter medlemmarna som
skriver socialrealistiska texter och inte är rädda för att säga
vad de tycker, oavsett vad som kan anses vara korrekt. Modern progg
som sparkar uppåt och belyser problem som makten blundar för, det
är vad du får om du lyssnar på Labyrint.
Som förband ser vi ett av våra egna talanger i huset, Collateral Damage.


Invasionen och Moonlit Sailor på Rockborgen Borås 25/2.
På Invasionens senaste album "Saker som jag sagt till natten" (2011), framträder ett modernt, moget popband som spelar postpunk med influenser från 80-talets främsta band i stil med exempelvis Joy Division och Echo and the Bunnymen. Invasionens sångare/gitarrist Dennis Lyxzén har sedan många år varit en drivande person på Umeås livaktiga musikscen, bla med skivbolaget "Ny våg" och bandet Refused. Många har saknat Refused, så sommarens återförening på Way out West är en mycket efterlängtad sådan för många.
Även med bandet The (International) Noise Conspiracy innehar Dennis fortfarande Rockborgens oslagbara publikrekord (2002).
Invasionen är en förlängning av det mer nertonade projektet The Lost Patrol. Första utgåvan släpptes redan 1999, och bandet gjorde ett snorbra framträdande på Rockborgens scen år 2000.
LP höll sin mjuka singer-songwriter stil, kanske mer likt det som Kristofer Åström gör, på de två första albumen. Namnbytet till Invasionen (av patentskäl) 2008 och skivbolagsbyte ledde fram till det fjärde albumet "Hela världen brinner" med bla. Deporteescovern "Under gatan en strand". Att Anders Stenberg (Deportees) mångåriga medverkan i Invasionen lagts på is är begripligt efter de fantastiska framgångar Deportees gjort under 2011, han ersätts av Sara Almgren.

Moonlit sailor- sprungna ur Borås replokalmylla- med två tidigare framträdanden på Borgen på meritlistan. Bandet har ett musikaliskt koncept som bygger på njutbara melodier och framförs helt instrumentalt och ibland kallas postrock. Bandet har turnerat flitigt i stora delar av Europa och även i Kina men har inte spelat i hemstaden sedan hösten 2010. Man har även hörts i olika MTV program och spelat på Rookiefestivalen i Hultsfred. Förra året släpptes deras tredje album "Colors In Stereo" som man fick bra kritik för. Spelningen hos oss kommer vara uppskjuten releasefest för skivan!
2012

25:e November.Movits! + SOL/Stat & Orchestra Live
Movits!
Från Luleå gästar oss och vill få ett stort gäng hösttrötta boråsare att svänga på höfterna till deras egenartade musikaliska blandning. Bandet spelar musik som inte låter som något annat, de blandar minst två århundraden med ett antal genrer till en härlig soppa av kvicktänkta texter och goa rytmer. "Äppelknyckarjazz" hette debutplattan och det är ett försök till att förklara vad för musik de ägnar sig åt. I år släpptes skiva nummer två "Ut ur min skalle" som innehåller hits som "Sammy Davis Jr." och "Skjut mig i huvudet". På skivan finns en stor dos populärkulturella referenser från både Amerika och Sverige. Där finns gästinhopp av Timbuktu, Promoe och Zacke samt samhällskritik på hip-hop vis. Den 25 November kommer det garanterat vara svårt att stå still på Rockborgen.

Movits! Kommer inte vara det enda bandet att kika på den 25:e November. SOL/Stat & Orchestra Live gör sällskap med sin härliga pop. SOL består av frontfiguren Johan Stattin som även skriver de mesta av musiken och ett gäng polare, däribland boråsaren Tommy Bergström på trumpet. Låten "Say Hello" har spelats flitigt i P3 under sensommaren och faktum är att Max Martin har co-producerat låten och de verkar som att han och många andra har stora förhoppningar för detta band. "Say Hello" har f.ö. rullat flitigt i höst på tv i en reklamrulle för ett känt japanskt bilmärke.
Biljetter finns på Ticnet.se

ALLHELGONAROCK!! Rockborgen presenterar: 5 te november 19.30
Raving Donna

Senast Rockborgen samarbetade med Raving Donna var för drygt ett år sedan i Kårkällarn. Sedan dess har det hänt mycket och nu är det äntligen dags igen. Efter ett år av spelningar i Göteborgstrakterna och en nysläppt EP i bagaget kommer Raving Donna att välta er med sin medryckande, moderna pop/rock. Detta får inte missas!
Viggo
För ett år sedan, födda ur en exploderad Supernova, spelandes Folkspaceindierock kom femmanna-bandet Viggo. Det är i alla fall så bandet beskriver sig själva. Med en välbesökt spelning på Fredagsallén i somras i bagaget, kommer de nu till Rockborgen för att belysa Novemberkvällen med en glimt av det rymden, Folk och Indierocken har att erbjuda.
Stämband
Tre tjejer från Viskafors. Med inte mycket att göra under sin fritid, startade de Stämband. Kan jämföras med en nedtonad Imogen Heap eller om man så vill stämsång mellan David Crosby och Stephen Stills. Om man drar en slutsats från de få inspelningar som finns.
Med sättningen Lovisa på Piano och sång. Emmy vid Cajuntrumman och Elina, även hon sång. Kan vi kanske vänta oss en Rytmisk, harmonisk och finstämd stund.
Insläppet är endast 20 spänn!! Medlemmar gratis.

Lördagen den 15:e oktober gästas Rockborgen av den mångsidiga och talangfulla artisten Daniel Norgren.
Efter två kritikerrosade skivor (Kerosene Dreams, Outskirt) släppte Daniel Norgren under hösten 2010 sitt tredje alster Horrifying Deatheating Spider. Skivan mottogs varmt av såväl publik som musikjournalister. Timo Kangas på musiktidningen Lira beskriver albumet som fascinerande och primitivt, ord som ofta förekommer i samma mening som Daniel Norgren. Med sin unika sättning live där han spelar i princip samtliga instrument själv (samtidigt!), har ordet om Daniel Norgren spritt sig långt utanför rikets gränser. I somras spelade han bland annat på Roskildefestivalen. Nu i höst ska Daniel turnera i Norge och Danmark och vi är extremt nöjda över att han även stannar förbi Rockborgen den 15:e oktober.


2011-09-29 Raubtier + Shift 13/10

Rockborgen har under två decennier försökt hitta guldkornen i den tyngre hårdrocksmyllan. Vi är stolta över att nu kunna presentera Industrimetalbandet Raubtier från Haparanda. Genren har hittills dominerats av tyska Rammstein, men med texter influerade av livet i Tornedalen och vildmarken, blandad med en nittotals technomatta tar Raubtier den tyngre hårdrocken ett steg längre. Andra fullängdaren Skriet Från Vildmarken kom förra året och I videon till "En hjältes väg" om en mobbad kille, gestaltas dramat likväl av vikingakrigare som av E-type Eriksson. Hulkoff lyckas med sin trio att med hjälp av synthtrack förena traditionell industrimetall med nordisk folkmusik baserat på traditionell melodisk hårdrock.
http://www.facebook.com/rovdjur


Som förband ser vi Shift, Göteborgsbandet som kommer med en svängig grovemetal och ett sinnessjukt ös. Med sin intensiva liveshow som är både tung och headbangvänlig har bandet växt sig till ett utav de största i Göteborgs undergroundscen.
www.facebook.com/shiftband

2011-09-29För den som missat att köpa biljett till Nationalteatern, så kommer det att släppas ytterligare 50 biljetter till den sena föreställningen i dörren kl 22.

2011-09-15 Denna hemsida kommer att bytas ut under hösten. Vi uppdaterar den med en liten fördröjning pgrav tidsbrist. Gå till vår facebook-sida och gilla den. Där kommer alltid aktuell information.
Spelningen med Nationalteaterns rockorkester är slutsåld, men en extrashow är insatt kl 23. Biljetter släpps på ticnet fred 16 sept kl 10

2011-08-25 Höstens schema börjar smått falla på plats. De närmsta spelningen vi har framför oss är premiärkvällen med trubaduren Dan Berglund, punkbandet En Svensk Tiger, boråsbördiga pop/rock-kvartetten Vic Torious samt färskingen Daniel Waern, detta den 10:e september. Efter det är vi otroligt nöjda över att presentera en kväll vi länge trånat efter, Nationalteaterns rockorkester kommer på besök den 30:e september! Höstens schema fortsätter fyllas på och vi ser fram emot ett fantastiskt återtåg till en intensiv konsertverksamhet. Mer info om de kommande spelningarna hittar du under konsertinfo.

2011-05-24 Vi vill tacka alla er som dök upp fredagen den 13:e maj för att se Graveyard med support av Blue Orchid och Desert Bloom. Det var vår första spelning på Rockborgen sedan 2009. Vi hade ett besökarantal på cirka 200 personer, en siffra som vi är mer än nöjda med. Under sommaren kommer vi bland annat arbeta med att ge huset en ny "look", allt för att ni som besökare skall fortsätta trivas och få uppleva nya sidor av Rockborgen. Vi på Rockborgen önskar alla medlemmar och besökare en trevlig sommar så syns vi i höst. Nedan följer bilder från spelningen från Graveyards spelning:

2011-04-25 Fredagen den 13:e Maj Graveyard + Support
Med sin självbetitlade debut Graveyard tog hårdrockarna från Göteborg världen med storm. Inte långt efter deras andra skivsläpp Hisingen Blues har Rockborgen äran att gästas av Graveyard på Kårscenen. Skivan som inte bara musikälskarna utan även kritikerna har prisat till skyarna innehåller den blandning av blues och hårdrock som fyller ett tomrum i Svenska musiklivet. Med en USA-turné i ryggen och spelningar inbokade på bland annat Peace & Love och Ullevi (som förband till legenderna Iron Maiden), så är vi mer än nöjda över att få ha Graveyard på vårt nya spelställe Kårscenen. Bandet som osar 70-tal, består av Joakim Nilsson, Jonathan Ramm, Rikard Edlund samt Axel Sjöberg. Detta är kvällen som ingen hårdrockare får missa!

2011-04-12 Den hårda vintern har släppt sitt grepp om naturen, våren bryter in med optimism och glädje. Med detta kommer även goda nyheter från Rockborgen. Renoveringen av Solbacken börjar äntligen löpa mot sin final, vi kan dock inte ta ut segern i förskott, det är inte klart än. Men arbetet så här långt är besiktigat och brandkåren har hävt sitt användandeförbud. Nu påbörjar vi en inredningsfas där vår ambition är att våra besökare ska mötas av en uppfräschad lokal där vi kan fira framgångarna med "nya säkra Rockborgen".

 

 

2011-01-23 Den 5 mars samlar Rockborgen sina bästa band i huset för en helkväll på Kårscenen: The Stomping Academy, Boa Constrictor, Sonic Palais och Elektroniska!

The Stomping Academy har repat här sedan Jerikos murar rämnade, eller åtminstone sedan högstadiet. Sprunget ur det numera kultförklarade bandet Issues har de fyra medlemmarna ett gott rykte både som liveartister och musikskapare. Med ...följe av både blås och stråkmusiker är The Stomping Academy något extra i Borås musikliv. Efter spelning på bland annat Stora torget under en sommartorsdag är bandet nu redo att spela på Kårscenen.

Borås bästa popakt kan vara Boa Constrictor, ett band som fångar dagens popvåg som inget annat band från trakterna. Bandet är nu aktuella med en 7" singel som skall släppas inom snar framtid. Det kommer att bli en lysande popspelning, med både nya och gamla låtar, som definitivt blir värd att se.

Sonic Palais består av Christoffer Hansen, Vasse Bartziokas, Viktor Svensson och Kristian Paso. Senast de stod på Rockborgens scen så var de förband till Hästpojken. Sen dess har det gått några år och grabbarna har fått mer skägg och mer erfarenheter. De har bl.a. spelat i Göteborg som förband till Bye Bye Bicycle, på Sagateatern tillsammans med Moonlit Sailor och på Popland som förband till Anton Kristiansson.

Sist men inte minst kommer Elektroniska att starta upp kvällen! Med ett rykte om en extraordinär liveakt och med sina starka klassiska indieinfluenser blir bandet en självklar del i Rockborgens Full House kväll på Kårscenen.


2011-01-20 Efter ett halvårs väntan på att renoveringen av Borgen skulle dra igång bestämde vi oss för att inte sitta sysslolösa och vänta.
Vi slog våra kloka skallar ihop och gjorde ett nytt varumärke och drog igång våra konserter i det gamla folkets hus i Borås. Vi var inte lite nervösa hur det skulle funka med nya lokaler, men det har gått över förväntan.

Tre välbesökta konserter rev vi av under okt-december.. I oktober invigde Boråsbanden Lokomotivet och Raving Donna Kårscenen i kårhusets källare.
När november följde kom Norrköpingsbandet Den svenska björnstammen på besök och tog med sig festen. Kvällen låg i elektropopens tecken och som förakt lirade vår lokale Micke Roos tillsammans med Fredrik Larsson.
Kårscenens sista spelning under hösten var Adept som i december även avslutade sin egen höstturné med en grym spelning. Som förakt bjöd vårt lokala deathcoreband Malsrud på hård musik från skogens hjärta.

Under hösten har intresset för kårscenen ökat och besökarantalen har bara stigit. Trots att renoveringen av Rockborgen, som vi anade, drar ut på tiden så ser det ut som om Borgen kan bjuda på en underbar musikvår på kårscenen.
Planeringen av våren pågår nu för fullt, vi återkommer så fort vi har det hela klart.


 

2010-03-15 Planeringen av ombyggnaden pågår, det går tyvärr i dagsläget inte att överblicka tidsperspektivet på när vå verksamhet kan komma igång igen. Tanken är att de "bökigaste" arbeten ska göras under sommaren 2010, vi får be att återkomma om mer information när den finns tillgänglig

Välkommen på Årsmöte fjärde maj kl 16 !

På årets sista nämndmöte beslöt Borås Fritidsnämnd som är ägarrepresentant att Renovera Rockborgen för 1,5 miljoner kr.

Lösningen på två års, egentligen 25 års, tvistemål om byggnaden Solbacken är nu äntligen över.

Renoveringsåtgärder kommer att inledas efter årskiftet varför inga konserter planeras för stunden. Vi ser alla fram emot att i sinom tid hälsa alla medlemmar och besökare välkomna till en nypremiär någon gång under 2010.

Länk till Ticnet

Länk till Rockborgens Myspace

Lite mer finns att läsa i senaste medlemsbladet här.

 

 

 

Läs mer här
Ny Mailadress:Infosnabelarockborgen.se
Klicka här
Byt ut a.et mot snabela____________________________________________________